IkganaarTerschelling.nl

 
 

Caravan-chaletverhuur

 
Tekstvak: Home

Welkom op Ik ga naar de kust .nl

Via deze pagina kunt u diverse chalets op Terschelling boeken

 

 
 

 

 

 

 


Veel gestelde vragen:

Wie zijn wij?

Wij zijn drie vrienden, Arnold, Lucas en Eric, die zelf al van jongs af aan graag op Terschelling komen. Onze droom was een eigen plekje op Terschelling! Van het één kwam het ander en voordat we het wisten, waren we de trotse eigenaren van vier moderne stacaravan-chalets op het eiland die van alle gemakken voorzien zijn. Inmiddels hebben wij onze vleugels uitgeslagen en zijn wij sinds 2018 ook eigenaar van een mooie houten chalet aan het Meer van Lugano in Porlezza, Italië.

 

Wat is onze missie?

Wij willen mensen laten ervaren wat we zelf met onze eigen gezinnen jaar in jaar uit ervaren, het ultieme vakantiegevoel. Zodra je op de boot stapt naar Terschelling, waan je je meteen in een andere wereld en kun je de zorgen van alle dag gemakkelijk van je afzetten. Voor wat betreft Porlezza geven de bergen en het meer een ultiem pittoresk aanzicht waarbij je volledig tot rust komt.

 

Hoe is het klimaat op Terschelling?

Anders dan je misschien zou denken in het noorden van ons land, hebben de Waddeneilanden de meeste zonuren van heel Nederland. Het waait misschien wat harder en de temperatuur zal gemiddeld iets lager liggen dan aan de vaste wal, maar daardoor wordt er ook minder neerslag gemeten.

 

Welke nuts-faciliteiten hebben de accommodaties?

De verblijven zijn van alle nuts-gemakken voorzien, gas (via netwerk en dus niet uit tanks of flessen), (warm)water, elektra, kabel tv en internet.

 

Waarin onderscheiden wij ons?

Wij leveren service en moderne faciliteiten. Zo zorgen wij ervoor dat al onze gasten in een schoon en netjes verblijf aankomen. Wij hebben de mogelijkheid om het verblijf te laten schoonmaken door onze beheerder of om zelf schoon te maken, waarna onze beheerder altijd nog even checkt of het naar onze standaarden is achtergelaten. Zo niet, dan zet hij de puntjes nog even op de ‘i’. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden, die we zo laag mogelijk proberen te houden.

 

Welke aankomst- en vertrektijden hanteren wij?

Onze inchecktijd is na 14.00 uur op de dag van aankomst en onze uitchecktijd is vóór 10.00 uur op de dag van vertrek. Onze beheerder heeft de tussenliggende tijd nodig om het verblijf gereed te krijgen voor de volgende gasten. Uiteraard kan er altijd in overleg een passende in- of uitchecktijd worden afgesproken, bijvoorbeeld als gevolg van boot- en vertrektijden.

 

Waarom wordt de term chalet gehanteerd voor wat betreft de accommodaties op Terschelling?

Om duidelijk het onderscheid te maken met de klassieke (in onze ogen verouderde) stacaravan. Deze is van blik, waarbij de meubels geïntegreerd zijn in de ombouw en waarbij vaak nog met gastanks gewerkt wordt, die regelmatig moeten worden vervangen. Een chalet is een comfortabelere stacaravan, die van kunststof is en daardoor beter geïsoleerd, die groter is en meer bewegingsruimte geeft en waarbij de meubels, net als in een woonhuis, los naar eigen inzicht staan gepositioneerd, wat een meer huiselijke sfeer geeft.

 

Staat uw vraag er niet bij?

Geen nood, mail ons uw vraag en wij proberen deze binnen 24-uur te beantwoorden.

 

Last minutes via: Twitter ikganaardekust

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp logoVraag vrijblijvend een offerte op voor de door u gewenste periode

                    Tel. 06-12438226    

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2007-2018 © ALE Recreatie